company logo

ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εγκεκριμένα Έργα Αναπτυξιακού Νόμου 2021 για την Περιφέρεια Κρήτης από το Κέντρο Επενδύσεων

Oct 12th 2021 1:06pm

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η υποβολή των Αιτήσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ Ν.4399/2016 από το Κέντρο Επενδύσεων για την Περιφέρεια Κρήτης.

Οι αιτήσεις που υπεβλήθησαν από το Κέντρο Επενδύσεων εγκρίθηκαν όλες στο σύνολό τους - ποσοστό επιτυχίας: 100%. Αναφέρονται παραδείγματα νέων επιχειρήσεων που εγκρίθηκαν.


Η τεχνογνωσία  σε συνδυασμό με την υψηλή εξειδίκευση αποτελούν την εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών του γραφείου μας, διασφαλίζοντας την ομαλή ένταξη επιχειρήσεων σε επιχορηγούμενα προγράμματα, και την σωστή εκταμίευση των επιχορηγήσεων.


 

 

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

 

Επέκταση και Εκσυγχρονισμός Υφιστάμενης Μονάδας Τυροκομείου [Περιφέρεια Κρήτης].

Το Επενδυτικό Έργο ύψους 300.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ επιχορηγείται με ποσό 135.000 ευρώ. 

 

Ίδρυση Μονάδας Παραγωγής Αυγών Ελευθέρας Βιολογικής Βοσκής / Πτηνοτροφείο [Περιφέρεια Κρήτης].

Το Επενδυτικό Έργο ύψους 135.750 ευρώ πλέον ΦΠΑ επιχορηγείται με ποσό 61.087 ευρώ. 

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 

Ανέγερση Ξενοδοχειακής Μονάδας, κατηγορίας Τεσσάρων (4*) Αστέρων, Δυναμικότητας 24 Δωματίων & 65 Κλινών [Περιφέρεια Κρήτης].

Το Επενδυτικό Έργο ύψους 1.610.916 ευρώ πλέον ΦΠΑ επιχορηγείται με ποσό 507.438,54 ευρώ. 

 

Εκσυγχρονισμός (Θεμελιώδης αλλαγή) του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας υφιστάμενης Ξενοδοχειακής Μονάδας κατηγορίας (4*) Αστέρων, δυναμικότητας 47 Δωματίων & 107 Κλινών [Περιφέρεια Κρήτης].

Το Επενδυτικό Έργο ύψους 1.278.187,58 ευρώ πλέον ΦΠΑ επιχορηγείται με ποσό 403.504,09 ευρώ. 

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής διεκπαιρεώθηκαν με τον πλέον ορθό τρόπο και κατέλαβαν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πιθανότητα ένταξης των υποψήφιων στο εν λόγω επιδοτούμενο πρόγραμμα. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την  ποιότητα των υπηρεσιών του γραφείου μας και την διασφάλιση της πιθανής ένταξης σε επιχορηγούμενα προγράμματα. 

 

Το Κέντρο Επενδύσεων, ως σύμβουλοι ένταξης σε ΕΣΠΑ για παραπάνω από μια δεκαετία, παρέχει πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, από τον πρώτο έλεγχο επιλεξιμότητας, καθώς και στην εκπόνηση - υποβολή ενός άριστου business plan το οποίο θα αποδώσει τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση. 

Στα πλαίσια της επιτυχίας αυτής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας και στο επιτυχημένο αυτό πρόγραμμα. 

Σας Ευχαριστούμε για την Εμπιστοσύνη σας.

 



Πρόσφατες ανακοινώσεις Αναπτυξιακού Νόμου

Μητρώο Συνεργατών/ Φορέων

partners

Πιστοποιημένο Μέλος σε

member of