company logo

ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ/ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ


Το Κέντρο Επενδύσεων καθοδήγησε την Επιχείρηση Παιδικού Σταθμού για την αναβάθμισή του μέσα από την χρήση Επιχορηγούμενων Προγραμμάτων με Επιδότηση 50% επί της επένδυσης.

Μέσα από αγορά νέου Μεταφορικού Μέσου (Λεωφορείου), Κτηριακών Βελτιώσεων, εισαγωγή Νέων Τεχνολογιών, και Νέων Συστημάτων, αυτοματοποιήθηκαν και βελτιώθηκαν περαιτέρω οι επιχειρηματικές διεργασίες. 


Συνέντευξη του Νικόλαου Κοτσυφού στο FORTUNE GREECE.

Ο Νικόλαος Κοτσυφός παραχώρησε συνέντευξη στο FORTUNE GREECE σχετικά με την ίδρυση του Blackbird Group. Εστίασε τόσο στις Υπηρεσίες του Ομίλου όσο και στα Επιχορηγούμενα Προγράμματα [ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, Ταμείο Ανάκαμψης]. 

Κέντρο Επενδύσεων [Blackbird Group]: Τα επιχορηγούμενα προγράμματα δεν είναι χρήματα απ’ τον ουρανό


Επίσκεψη από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων στα γραφεία του Κέντρου Επενδύσεων. 

Τα νέα γραφεία του Κέντρου Επενδύσεων επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπλ. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές και Στρατηγικές Επενδύσεις κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Ειδική αναφορά έγινε σε επενδύσεις που υλοποιούνται στην παρούσα φάση, όσο και για σε νέες επενδύσεις και επενδυτικά προγράμματα, που σχεδιάζονται για την επόμενη τετραετία διακυβέρνησης 2023-2027. 


Νέο Μητρώο Πιστοποιημένων Αξιολογητών του νέου Αναπτυξιακού Νόμου

Υπεγράφη στις 14 Μαρτίου 2023 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση, η απόφαση για την πιστοποίηση της επάρκειας των μελών του Εθνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Αξιολογητών (ΕΜΠΑ) στο νόμο 4887/22. 

Στα πιστοποιημένα μέλη του ΕΜΠΑ συγκαταλέγονται και μέλη της εταιρείας μας, Κέντρο Επενδύσεων. 

Στη διαδικασία των εξετάσεων συμμετείχαν 403 αξιολογητές, εκ των οποίων οι επιτυχόντες αξιολογητές που απέκτησαν την επάρκεια ανέρχονται στους 161.


Περίληψη του νέου Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» του ΕΣΠΑ.

Το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» αποτελεί ολοκληρωμένη παρέμβαση που υποστηρίζει τους παραγωγικούς, ανταγωνιστικούς και εξωστρεφείς τομείς της οικονομίας στη μετάβασή τους σε ένα αναπτυξιακό πρότυπο. 

Αποτυπώνονται περιληπτικά οι αναπτυξιακές προτεραιότητες της Χώρας, σε εναρμόνιση με τις νέες προτεραιότητες της Επιτροπής [Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ]».


 

Επιτυχή Έργα Πιστοποίησεων ISO σε Εταιρείες από το Κέντρο Επενδύσεων.

Το Κέντρο Επενδύσεων [Blackbird Business Consultants Group] ανέλαβε με πλήρη επιτυχία την υποστήριξη επιχειρήσεων για την απόκτηση Πιστοποίησης σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ISO.

Καταγράφονται ενδεικτικά επιτυχημένα έργα για τα έτη 2021-2022. Στα πλαίσια της επιτυχίας αυτής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας. 


Ολοκλήρωση του προγράμματος "Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ της Περιφέρειας Κρήτης" με 100% επιτυχία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πληρωμή των αιτήσεων για το πρόγραμμα του «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ της Περιφέρειας Κρήτης», από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ε.Π. ΚΡΗΤΗ 2014-2020. 

Η δράση παρείχε 100% επιχορήγηση για αγορά Τεχνολογικού Εξοπλισμού όπως hardware (υπολογιστές, εκτυπωτές, scanner, barcode κα), software λογισμικού (antivirus, ERP, CRM), και ανάπτυξη ιστοσελίδας/eshop με digital marketing (social media, google ads, κα).


Ολοκλήρωση του Προγράμματος "e-Λιανικό" με 100% επιτυχία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πληρωμή των αιτήσεων για το πρόγραμμα του «e-Λιανικό για κατασκευή και αναβάθμιση E-SHOP», από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΠΑνΕΚ/ ΕΣΠΑ 2014 - 2020. 

Η δράση παρείχε 100% επιχορήγησηγια την δημιουργία νέου eshop ή για την αναβάθμιση υφιστάμενου eshop, ενώ παράλληλα δινόταν η δυνατότητα αγοράς εξοπλισμού πληροφορικής (υπολογιστές, εκτυπωτές κά). 


Ενίσχυση Επενδύσεων με Επιχορήγηση: Η περίπτωση Αναβάθμισης Φροντιστηρίου. 

Το Κέντρο Επενδύσεων καθοδήγησε την Επιχείρηση Φροντιστήριου για την αναβάθμισή του μέσα από την χρήση Επιχορηγούμενων Προγραμμάτων με Επιδότηση 50% επί της επένδυσης.

Μέσα από αγορά νέου Τεχνολογικού και Παραγωγικού Εξοπλισμού, εισαγωγή Νέων Τεχνολογιών, και Νέων Συστημάτων Ασφαλείας, αυτοματοποιήθηκαν και βελτιώθηκαν περαιτέρω οι επιχειρηματικές διεργασίες. 


Ενίσχυση Επενδύσεων με Επιχορήγηση: Η περίπτωση Εκσυγχρονισμού Τουριστικής Μονάδας. 

Το Κέντρο Επενδύσεων καθοδήγησε την Τουριστική Επιχείρηση (Μονάδα Ενοικίασης Επιπλωμένων Διαμερισμάτων) για την περαιτέρω εξέλιξή της μέσα από συγκεκριμένες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες.

Ο στόχος ήταν να συνεχίσει την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά, καθώς είχε καταφέρει να εδραιωθεί, χρειαζόταν όμως ένας ισχυρός εκσυγχρονισμός για να συνεχίζει η ικανοποίηση των πελατών με συνέπεια και με υψηλά standards.


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το πρόγραμμα Επιχορήγησης από ΟΑΕΔ συνεχίζει να επιχορηγεί με 20.000 ευρώ για επανέναρξη επιχείρησης.

[Δεύτερη Επιχειρηματική Ευκαιρία / ΟΑΕΔ]

#18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - 2021#


ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ - ΟΒΥΕ

Το Κέντρο Επενδύσεων έχει ολοκληρώσει την εκπόνηση της Μελέτης "Προσέγγιση & Προτεινόμενες Ενέργειες εφαρμογής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) από την Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ)"

[Ανάπτυξη και Διάχυση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα εδαφικά όρια του Δήμου Αθηναίων
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013]

#1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021#


ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ"

Η εταιρεία μας προτείνει ενδεικτική λίστα εταιρειών και συνεργατών Πληροφορικής 

Κατασκευή Ιστοσελίδων/ E-shop/ Digital Strategy

#1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021#


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ALERT TV

Τα στελέχη του Κέντρου Επενδύσεων ενημερώνουν για Επιχορηγούμενα Προγράμματα.

[Στην εκπομπή του Αργύρη Ντινόπουλο] 

#25 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2021#


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 9001: 2015

Η εταιρεία μας εμπιστεύθηκε την τεχνική επάρκεια της BQC και πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το

ISO 9001:2015, διεθνές Πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας.

#20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020#


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Προτείνονται Λογιστικά Γραφεία με τα οποία έχουν υπάρξει ιδιαίτερα ικανοποιητικές συνεργασίες για πάνω από 10 έτη από το γραφείο μας ή και από πελάτες μας.

#2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020#


ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ

Εξετάζεται η ικανοποίηση πελατών που συμμετείχαν σε Επιχορηγούμενα Προγράμματα. Συμπληρώνοντας μας βοηθάτε να βελτιωθούμε κατανοώντας τις πραγματικές σας ανάγκες.

#25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020#


ΝΕΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Εταιρεία μας προχώρησε στην έναρξη Νέου Παραρτήματος στο Μαρούσι Αττικής [Μητροπόλεως 43, Metropolis Center].

#04 ΜΑΪΟΥ 2020#


ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2020

Δείτε την Εταιρική Παρουσίαση του Κέντρου Επενδύσεων (pdf).

#1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020#


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΣΠΑ - SCAM ALERT

Προσοχή σε επιτήδειους, καθώς έχει παρατηρηθεί έντονα το φαινόμενο απάτης, αναφορικά με την ένταξη σε Προγράμματα ΕΣΠΑ. 

#04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018#


ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (protothema.gr)

Δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 460 εκατ. ευρώ για μικρές επιχειρήσεις

[Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας/ Επιχειρηματικότητας] 

#13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019#


7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ 

Κυκλοφορεί το βιβλίο "Επτά Συμβουλές Επιχειρηματικής Αυτοβελτίωσης" από τις Εκδόσεις Ιβίσκος. Λεπτομέρειες, Υλικό και παραγγελία εδώ.

#25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018#


ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Το Κέντρο Επενδύσεων παρείχε δωρεάν υποστήριξη σε Μη Κερδοσκοπικούς και Μη Κυβερνητικούς οργανισμούς (Συλλόγους, Σωματεία) για την άριστη σύνταξη και την υποβολή των αιτήσεων τους στο πρόγραμμα «Υποστήριξη πρωτοβουλιών για νέους 2013».

#15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013#

 

 

 

Το Κέντρο Επενδύσεων [Blackbird Business Consultants Group], ως σύμβουλοι ένταξης σε ΕΣΠΑ για παραπάνω από μια δεκαετία, παρέχει πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη για τις επιχειρήσεις εκείνες που επιδιώκουν να ενταχθούν επιτυχώς στις ευνοϊκές ρυθμίσεις και διατάξεις των ευρωπαϊκών επιδοτούμενων προγραμμάτων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων. 

 

Σας Ευχαριστούμε για την Εμπιστοσύνη σας.

Μητρώο Συνεργατών/ Φορέων

partners

Πιστοποιημένο Μέλος σε

member of